En mörk kväll i Visätraskogen

Idag skulle jag ha den första utflykten för privatpersoner för i år. Det var jättemånga som hade anmält sig. Några dagar innan vi skulle ut så insåg jag att tiden inte var bra för det började bli mörkt på kvällarna. Så jag var sjukt stressad över om vi skulle hinna vara ute tillräckligt länge för att hitta något.

Vi träffades på parkeringen vid Visätra sporthall och gick sen ut jättesnabbt i skogen. Till slut började det ändå mörkna ute och då fiskar mannen som jag går med upp en pannlampa. Så himla smart, fattar inte varför inte jag har tänkt på det.

20170926_184631

Vi fick ju ge oss till slut och börja vandra tillbaka mot bilarna och då var det nästan mörk ute. Så när vi skulle ha genomgången av svamparna så fick vi stå under en gatlykta och så var det faktiskt en tjej till som hade pannlampa med sig så dom två hjälpte till att lysa på svamparna. Inte alls optimalt men det funkade. Jag lärde mig i alla fall en läxa, ha inte en utflykt så sent på kvällen, så sent på säsongen.

Tack alla ni som var med mig den kvällen.