Repris på Järnautflykten

Eftersom det var så många personer som inte fick plats på förra helgens utflykt så körde vi en repris. Kursen blev full på nolltid och jag fick nya personer som ville bli uppsatta på reservlista.

Även denna gången så skulle vi vara i Järnatrakten. Vi bestämde gemensamt att vi skulle åka till Farstanäs.

Hela vägen till Järna så regnade det så jag undrade i mitt stilla sinne hur många som skulle komma. Blev verkligen förvånad när jag hade ropat upp alla, och i stort sett alla var där. Vid det laget hade det slutat regna tack och lov.

Vi traskade in i skogen vid parkeringen och nästan på en gång började vi hitta svamp. Det är så himla kul när det finns något att visa upp och prata om.

Det var en kille som hade sin son med sig, världens gulligaste lilla kille. Jag fick äran att sitta bredvid honom när vi fikade och fick mig några skratt, han var så himla söt när han satt och åt sin korv.

Så tack till er alla som ville följa med mig på den här utflykten.

22291474_10154689240537434_4432834190342058133_o