Naturvårdsverket

Idag när jag var på väg ut till Bromma för att köpa lite böcker så ringer en tjej från naturvårdsverket. Dom skulle ha en utflykt för deras personal men guiden hade fått förhinder. Så dom var lätt stressade över att hitta någon annan som kunde leda utflykten.

Jag kände mig rätt klar för säsongen men blir ju såklart taggad som sjutton när hon ringer så jag tackar gladeligen ja.

Vi skulle träffas på en kursgård utanför Nykvarn, jag hade aldrig varit där. Men hon som hade arrangerat allt hade varit ute och rekat skogen lite innan så dom visste vart vi skulle gå.

På vägen tillbaka till platsen där vi skulle fika så tycker jag att jag ser några svampar som jag hade letat efter hela hösten. Jag gick fram och kollade och det var blåmusseroner. En av mina favoriter.

Det var en otroligt fin plats som vi skulle fika på och konferensanläggningen hade tänt en eld när vi kom tillbaka.

Så tack naturvårdsverket för en fin eftermiddag.