Björnskallra

Alla ni som känner mig vet hur skraj jag är för vildsvin. Jättebra kombo när man vill vara i samma skog som dom där läbbiga djuren. Är jag ensam så går jag och sjunger för mig själv men man blir lätt lite trött på sin egen röst eftersom den inte är så fin att lyssna på. Men så av en slump så träffade jag en svampkompis som hade köpt en björnskallra i Finland. Jag blev jättetaggad och tänkte att den där grejen borde ju skrämma iväg vildsvin också. Så jag åkte direkt hem och började googla och hittade en som jag beställde på studs.
Blev lite full i skratt när jag hämtade paketet. Som ni ser på bilden så är paketet jättestort och skallran hänger på sidan för att visa hur stor den är. Snacka om onödigt.
Nu sitter i alla fall skallran på min korg och jag hoppas och intalar mig själv att den skrämmer bort dom eländiga djuren.

20170917_154842