Midsommar är slut

Nu är midsommar över för denna gång. Jag har haft en otroligt skön midsommar med besök av vänner. God mat, spel på kvällen, promenad runt ön och båttur med min bror som ställde upp och körde oss en sväng.
Svamptok som jag är så har jag ju såklart finkammat ön efter svampar, tyvärr inte hittat så många som jag önskat. Men här bjuder jag på en del andra naturbilder från min älskade ö.
DSCN0149
DSCN0157
I år fick vår svan bara en unge. Hoppas verkligen att hon får behålla den. Försökte gå i närkamp med henne häromdagen när jag skulle till bryggan men hur mycket jag än viftade och hade mig så slutade det med att jag fick gå upp en omväg i skogen. Hon spottade och fräste och var så arg. Stor som sjutton när man kom nära henne.
DSCN0168

Sånt här otyg finns ju tyvärr där på ön också. Jag måste ta mig i kragen och vaccinera mig när jag rör mig så mycket i skogen. Som tur var fick jag bort hela. Först blev det en stor röd ring runt hela men nu är det borta så det är nog ingen borelia.

DSCN0266


DSCN0274
 DSCN0198

DSCN0194