En dag på landet

I år har jag inte kommit ut i skogen så mycket som jag egentligen har velat. När jag väl kommit iväg ut så har jag knappt hittat någon svamp alls. Hemma där jag bor, strax utanför Stockholm har jag knappt hittat något alls. Hittade lite champinjoner precis utanför min port som ingen hade vågat plocka. Sen hittade jag lite nejlikbroskskivling men dom ligger i kisstråket där hundarna går så dom fick stå kvar där dom stod.
I måndags åkte jag ut till landet som ligger på en ö ute i Bråviken. Hade läst så mycket på svampsidor att det skulle finnas mycket kantareller så jag var förväntansfull. Men icke sa nicke. Jag hittade inte en enda fast det hade regnat jättemycket. Den enda svampen jag hittade var en syllsvamp och en grovticka. Så ni får hålla till godo med lite naturbilder från mitt smultronställe istället. Hoppas att jag snart kan återkomma med lite svampbilder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På återseende från mig och Texas, förhoppningsvis med massa svampbilder då.